lørdag 24. november 2007

5. plass til Norge


Madeleine Bjørlo danset inn til 5. plass i VM. En utrolig prestasjon!

Klart for finaler


2600 dansere fra 26 land og fire kontinenter har vært i aksjon i 5 dager i VM i showdance. Nå er det finalene i senior som gjenstår, og Norge har Madeleine i finalen i solo jenter nå kl 1930.

God innsats fra Gard


Gard Bjørnson er den første norske gutten som deltar i showdans VM i IDO. Han endte på en 21. plass etter å ha danset en god VM-debut.

Finale på Madeleine


Madeleine Bjørlo er klar for finalen i VM i show. Heidi ble nummer 10.

God dansing for Norge


Både Madeleine og Heidi Kristin imponerte under semifinalen i VM. Totalt er det 11 dansere i semifinalen. Vi krysser fingre for finaleplass i kveld.

fredag 23. november 2007

Her er lista


Her er de 11 kvalifiserte i solo show senior. De to norske jentene skal danse først i morgen kl 1330.

Semifinale


Etter stang ut for Norge i VM i showdans, ble det endelig semifinale for to av tre jenter. Heidi Kristin Hansen og Madeleine Bjørlo er de første norske som kommer inn i en semifinale i VM i show senior. Kaja Helen Paulsen endte opp på en 25. plass av 50 startende. Med andre ord utrolig norsk innsats. Semifinalen og finalen går lørdag.

Kvartfinalen over


De tre norske jentene som kom til kvartfinalen i Senior Solo har akkurat danset. Vi venter spent på om vi får noen i semifinalen.

Nedbrut gjeng


Danserne i Norges Small Group ble veldig skuffet da de fikk vite at semifinalen må sees fra sidelinja.

Utrolig skuffende


Det var utrolig skuffende at Norge ble slått ut i Small Group show. Av 38 show, kuttet de ned til 12 til semi. Norge ble nr 14.

Fantastisk dans av Small Group'en


Et mer eller mindre feilfritt gjennomført program av gruppa Cell Block Tango. Vi får håpe det holder til semifinale.

Ingen videre i Duo Senior


Small Group'en til Norge, Cell Block Tango gjør seg klar til første runde om ca 1 time. Kl 08 i dag danset Senior Duo, men det ble ikke kvartfinale for Norge. Gard og Heidi ble nr 22 (20 videre). Mens Kjell Erik og Johanne ble 27.

torsdag 22. november 2007

Norge jubler


Alle tre norske videre til kvartfinale i morgen, fredag i Senior solo jenter. Kl 08 fredag er første runde i Senior Duo med to norske par med.

Alle norske har danset


Kaja Helen var den siste norske på gulvet med start nr 40. Av de 50 som startet, skal 24 videre. Hvordan det går med de tre norske vet vi ca kl 23:10.

Klare for første runde


Heidi Kristin Hansen, Madeleine Bjørlo og Kaja Helen Paulsen er nå klare bak scenen til å danse 1. runde i VM i showdans kl 2030.

onsdag 21. november 2007

Trøstespising


Det ble 17. plass på Kattejentene med showet i VM. 12 dansere gikk til semifinalen i morgen. I morgen kveld er det første runde for solo senior jenter.

Danset veldig bra


Viktoria Larsen og Caroline Simensen danset en veldig bra kvartfinale. Mens vi venter på resultatene, skriver jentene autografer til sine første fans. Disse er fra Tyskland.

tirsdag 20. november 2007

Klare for kvartfinale


Viktoria og Karoline er videre til kvartfinale. Anne Grethe og Emilie Marie ble nr 35 av 45 startende par i Junior Duo. Neste runde er onsdag kl 16.

God gjennomføring av de norske duo'ene


Både Viktoria Larsen og Caroline Simensen, og Anne Grethe Aschim og Emilie Marie Karlsen danset en svært god 1. runde i Junior Duo. Om de går videre vet vi litt senere i kveld.

Ingen norske videre i solo junior


Alle tre norske danserne gikk ut etter første runde i showdans-VM. Av 55 startende gikk 26 videre til 2. runde.

1. runde Junior Solo


Viktoria Larsen, Jeanette Kristiansen og Therese Waagenæs danser for Norge nå kl 12.

erdgas arena i Riesa


Første dag av VM i showdance. 2600 dansere fra 26 land deltar. Norge stiller med en tropp på 14.